Huisartsen

artsen 

 

Even voorstellen:

 

Dokter Gerritzen (links op de foto), werkzaam op maandag, donderdagmorgen en de vrijdag.

 

Sinds 1 januari 2015 ben ik werkzaam bij Huisartsenpraktijk De Kok met veel plezier. Sinds mijn afstuderen in 2006 als arts heb ik eerst in de gynaecologie gewerkt en vervolgens op allerlei plaatsen in twente als waarnemend huisarts. Huisartsenpraktijk de Kok was en huisartsenpraktijk De Eik is een laagdrempelige kleine huisartsenpraktijk waar persoonlijke aandacht voor de patiënt erg belangrijk is. Juist de kleinschaligheid geeft veel werkplezier en ook tevredenheid bij veel patiënten heb ik gemerkt.
Toen dokter de Kok aangaf te willen stoppen heb ik daarom na enig twijfelen besloten de praktijk over te nemen.
Omdat ik ook moeder ben van twee jonge kinderen, kan ik dat niet alleen en daarom ben ik blij dat ik in dokter Lugtenberg een goede collega heb gevonden om de praktijk samen mee voort te zetten.  

 

 

 

Dokter Lugtenberg (rechts op de foto), werkzaam op dinsdag en woensdag.
 
Sinds 1999 ben ik huisarts en ik heb al in veel praktijken gewerkt.
Na jaren in Limburg te hebben gewoond en gewerkt, ben ik 8 jaar geleden teruggekeerd naar mijn geboortestreek met mijn gezin. Een goede beslissing.
Sinds de zomer van 2017 werk ik bij huisartsenpraktijk De Kok in een fijn en hecht team. Ik ben geïnteresseerd in de persoon achter de klacht en probeer daarom elke patiënt zorg op maat te geven. Omdat elke patiënt weer anders is blijft het huisartsen vak gevarieerd en mooi.

 

 

 

Contact

Telefoon 074-2914800
 

Huisartsenpraktijk De Eik

Eikstraat 13-1
7556 TV Hengelo
Telefoon:
074-2914800
Fax:
074-2503417
www.huisartsenpraktijkdeeik.nl
Routebeschrijving >